Vacature allround lichttechnicus

Foto:

Ben jij ons nieuwe lichtpunt? Binnen Showlight is een vacature Lichttechnicus. Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuw lichtpunt die onder andere kennis heeft van huidige lichttechniek en ervaring heeft met High End Road Hog (4). De uiteenlopende werkzaamheden vinden doordeweeks plaats maar ook in het weekend en tijdens feestdagen.Organisatie:
 Showlight is een lichtverhuurbedrijf met ervaring in binnen- en buitenland en 20 jaar ervaring op het  gebied van theater, broadcast en live-en corporate events. Met onze flexibele en daadkrachtige  medewerkers leveren wij overal in Europa een vlekkeloos verlopen productie op.

Showlight is een betrouwbare partner die de beste mogelijke kwaliteit levert. Ons uiteenlopend klantenbestand is zeer noemenswaardig.  Showlight b.v. is onderverdeeld in drie business-units, te weten: Showlight-lichtverhuur,  Showlight-kroonluchterverhuur en Showlight-broadcasting.
 
Ter uitbreiding van ons team is er een vacature voor een allround Lichttechnicus.
 
Wij zoeken:
 – een zeer flexibele medewerker
 – met kennis van huidige lichtapparatuur
 – ervaring in live-circuit
 – kan lichtapparatuur onderhouden en repareren
 – ervaring met AutoCad en/of WYSIWYG
 – kennis van netwerken
 – bereid om in weekenden en tijdens feestdagen te werken
 – bereid om licht administratieve werkzaamheden te verrichten
 – Rijbewijs BE en bij voorkeur C
 – opleiding VMBO of hoger
 – geen 9 tot 5 mentaliteit
 – een leergierige en enthousiaste collega
 
Wij bieden:
Een zeer gevarieerde baan in een hecht team. 
Basis is een 36-urige werkweek.
Salaris conform AV-branche.
 
Informatie:
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Michel van Dolderen (024-6779322). Sollicitaties kun je richten aan Showlight, ter attentie van Willem van der Voort, Slinger 29, 6641 HA Beuningen of via email aan [email protected] t.a.v. Willem van der Voort

www.showlight.nl/licht