Afvalwijzer voortaan online

Foto: BNG

GEMEENTE – Om het milieu te sparen krijgt u als inwoner van de gemeente Beuningen de papieren afvalwijzer van Dar niet
meer automatisch toegestuurd. Hiervoor moet u zich aanmelden.Afvalwijzer online en app
Het handige alternatief voor de papieren afvalwijzer is de online versie. U vult hier eenvoudig uw postcode en huisnummer in en in één oogopslag ziet u wanneer u welk afval aan de straat kunt zetten. Daarnaast vindt u er uitgebreide informatie over de verschillende afvalstromen en een printversie van uw afvalkalender. Binnenkort is er ook een handige app beschikbaar.

Aanmelden voor papieren afvalwijzer
Wilt u toch een papieren versie ontvangen dan moet u de bon op de afvalkalender invullen en opsturen, of u meldt zich via www.dar.nl/afvalwijzers. Doe dit voor 31 oktober 2013, zodat de aanmeldingen voor 2014 kunnen worden meegenomen. Als u zich eenmaal heeft aangemeld, dan blijft u de afvalwijzer gewoon elk jaar ontvangen, tot het moment dat u zich afmeldt.

TIP: Even kwijt waar ook alweer deze info te vinden is? Kijk bij Adressen hier op beuningen.nieuws.nl, daar vindt u alle bedrijven in de bedrijvengids maar ook Afvalinfo, Koopzondagen, de Gemeente, Polite, Brandweer, Huisartsen, Apotheken en zo nog enkele handige adressen uitgelicht.