Omroep Max bij Marjolein in Molenhuis

Marjolein Meijers staat maandagmiddag 4 november bij omroep Max in de schijnwerper. Het programma Oud en Nieuw werd zaterdag opgenomen in het Molenhuis in Beuningen.Oud en Nieuw gaat over verhalen van vroeger en nu en dat op een fraaie manier verpakt in een muzikale setting. Walter en Onno Kuipers halen het uiterste uit een keur van instrumenten. Zo gaat Walter uit zijn dak op een drietal violen , mandoline en doedelzak. Onno verliest zich in accordion, trekzakken en gitaar. Marjolein bespeelt contrabas, gitaar en banjo.

vhlhk64l4zg9dh4kbvzizwtgm     Het publiek in het Molenhuis komt in de ban en laat zich meevoeren. Marjolein weet als geen ander de interactie met het publiek te regiseren. 
De sfeer was gezellig. Op enig moment Marjolein “Zeg mensen, wij gaan even pauzeren en als ik jullie was dan deed ik dat ook, dat komt dan wel zo goed uit”
In de pauze kon je één op één met Marjolein in gesprek.

u0qunv2oe78zcllkn9d4fzw2h    

De muziek kenmerkt zich door Ierse songs en country tot Hollandse meezingers met een knipoog. Marjolein Meijers is bekend van het duo ‘De Berini’s’ en van een jarenlange samenwerking met Jan Rot.

Theater het Molenhuis maakte de avond, mede door de inzet van de vele vrijwilligers tot een avond, waarbij Marjolein nog lang op het netvlies zal blijven.

                                                   xfccj38zwjd0g9eh3ul812swm

tekst: Hans Straten

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _