Magisch jeugdtheater in Theater de Molen

Foto:

Op zondagmiddag 10 november treedt Hilbert Geerling op met zijn
voorstelling ‘De toverketel van Swiegel en Miegel’. In deze voorstelling
speelt Hilbert Geerling een schrijver die druk bezig is met het
schrijven van een verhaal over een goochelaar die door de koning achter
de heks Swiegel Miegel wordt aangestuurd.Swiegel Miegel is lelijk, achterbaks, gemeen en verschrikkelijk vals. Ze eet kinderen het liefst met mayonaise en ketchup. Volwassenen verandert ze in kikkers voor haar verzameling.

Of iemand nog lang en gelukkig leeft kan haar geen bal schelen. Maar dan ziet ze op een vroege ochtend prins Jawelneenietus de 4e. Swiegel Miegel is op slag verliefd en vraagt hem of hij met haar wil trouwen. Als de prins weigert ontploft ze bijna van woede en sleept hem achterop haar bezem mee het bos in. In opdracht van de koning gaan we op zoek naar de prins. De speurtocht leidt naar het donkere bos, waar we ons in het huisje van de heks behoorlijk in de nesten werken…

Hilbert Geerling is viervoudig Nederlands Kampioen Goochelen. Zijn voorstellingen zijn een combinatie van goochelen en jeugdtheater. Daarbij staat het verhaal centraal en zijn de goocheleffecten ondersteunend. Kortom: een vertelling met een ietsje meer en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De voorstelling op zondagmiddag 10 november begint om 14.00 uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro. Voor reserveringen 024-6774160 of via de website www.theaterdemolen.nl waar ook verdere informatie te vinden is.

wanneer: zondag 10 november 2013
aanvang: 14.00 uur
entree: € 6,00
waar: theater de Molen
doelgroep: kinderen vanaf 7 jaar