‘Iedereen kan bridgen’ – TV-bridgecursus Omroep MAX

Omroep MAX start op 20 november om 14.40 uur met de bridgecursus “Iedereen kan bridgen”. Deze cursus wordt in 12 afleveringen van tien minuten uitgezonden. De laatste uitzending is eind februari 2014.Bridgeclub Alert in Beuningen biedt de mogelijkheid voor ondersteuning aan mensen die deze cursus volgen. Daarvoor kunt u contact opnemen met de hier onderstaande  personen.Bridge is een bezigheid die zeer gunstige gezondheidseffecten heeft. Denk hierbij aan het prikkelen van het geheugen, het actief verwerken van nieuwe informatie of het vooruit denken (planning, rekenvaardigheden en schatting van kansen). Ook draagt bridge bij aan het geluk en het bestrijden van eenzaamheid.

Voor ouderen is bridge een buitengewoon geschikte activiteit omdat lichamelijke beperkingen van geen belang zijn. Ook is er geen verschil tussen man en vrouw. Bridgers maken deel uit van een duurzaam sociaal netwerk. Daar komt nog bij dat de kosten om te bridgen laag zijn. Het is een goedkope sport: bridge is voor iedere beurs  bereikbaar.

Bridge moet je leren
Alleen maar voordelen dus? Bridge heeft helaas één nadeel: je moet het leren. Daarom zendt Omroep MAX in samenwerking met de Bridgebond de cursus ‘Iedereen kan bridgen’ uit. Bridgeclub Alert biedt u daarbij ondersteuning aan. U kunt hiervoor contact opnemen met een van de volgende personen:

– Beuningen :  Joke Bol  tel. 06-41151183
– Ewijk:              Frans Grisel  tel. 0487-844779
– Weurt :           Ria Janssen  tel. 024-6773172

Wanneer u lid wilt worden van Bridgeclub Alert kunt u contact opnemen met Mw. Joke Bol  tel. 06-41151183.

Bridgeclub Alert wenst u veel bridgeplezier!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _