Sjors Sportief is terug

Sjors Sportief laat basisschoolkinderen meedoen met verschillende
activiteiten zonder lid te worden van een vereniging. Afgelopen
schooljaar schreven er bijna 500 kinderen uit de gemeente Beuningen zich
in. En door het grote succes van vorig jaar, is Sjors dit jaar weer
terug.Bij de gemeente Beuningen vinden we het verbinden van kinderen aan sport erg belangrijk. En de formule van Sjors Sportief heeft bewezen dit op een erg mooie manier te doen. Het geeft ze de kans om zich te oriënteren op allerlei takken van sport.

Een activiteit aanbieden?

Alle verenigingen, instellingen & particulieren kunnen  meedoen, u hoeft dus niet per se met een vereniging mee te doen. Tot medio januari 2014 is het mogelijk om één (of meerdere) kennismakingscursus(sen) aan te melden via www.sportstimuleringnederland.nl. Deze worden automatisch opgenomen in het Sport Sportief boekje, die de kinderen op 10 februari 2014 ontvangen. Al met al dus een prachtige en geheel vrijblijvende manier om mee te doen.
 
Inschrijven
Kinderen mogen zich voor net zoveel activiteiten inschrijven als ze willen. Op 10 februari 2014 ontvangen alle basisscholieren een boekje met daarin het aanbod. Direct hierna kunnen de kids zich inschrijven voor de diverse cursussen via de website www.sjorssportief.nl. De cursussen vinden plaats op locatie van de aanbieders in de periode van februari tot juni.
 
Meer informatie?
We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij, dan kunnen we er samen weer een groot succes van maken. Twijfel dus niet om een cursus of activiteit te organiseren. Aanvullende informatie kunt u vinden op de website, of opvragen via [email protected]. En meld vooral uw vereniging of activiteit weer aan!

www.sjorssportief.nl
www.sportstimuleringnederland.nl

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _