Uitreiking mantelzorgplant groot succes

De landelijke dag van de mantelzorg was dit jaar op zondag 10 november. Steunpunt mantelzorg van Stichting Perspectief organiseert rond deze dag jaarlijks een activiteit voor mantelzorgers.De actie van dit jaar was ‘Dat verdient een Bloemetje‘.

Mantelzorgers in de gemeente Beuningen (jong en oud) die werden aangemeld zijn op vrijdag 8 november verrast met een mantelzorgplant. De planten werden bezorgd bij de mantelzorgers thuis.

Er zijn 212 planten uitgedeeld met daarbij een informatieboekje over ondersteuning mantelzorg. De plant werd aangeboden door Steunpunt Mantelzorg van Stichting Perspectief in samenwerking met Tuincentrum Groenrijk Beneden Leeuwen, Gemeente Beuningen en de vrijwillige bezorgers van Stichting Perspectief.

“De reacties van de mantelzorgers maar ook van de bezorgers waren enthousiast en ontroerend”, zegt de ouderenadviseur van de stichting. “We worden nog nog dagelijks verrast door bedankjes via mail en telefoon. De bedoeling is dat in de loop van 2014 een nieuwsbrief wordt toegestuurd aan de mantelzorgers van de Gemeente Beuningen. Deze actie is zeker voor herhaling vatbaar!”

Met een volle kofferbak  en een brede lach op pad
zh2pht838l6hst9y8znmuyb1b

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _