Hoe digitaal archiveren uw bedrijf kan helpen

Foto:

RetSoft Archief is een complete archief oplossing waarin zowel gescande als digitale documenten (zoals e-mail, PDF, Officedocumenten, etc) gezamenlijk kunnen worden opgeslagen. Rob de Bruin van Viquel Automation uit Beuningen vertelt op 4 december, tijdens de Open Coffee Beuningen, hoe digitaal archiveren uw bedrijf kan helpen. Rob adviseert en ondersteunt bedrijven die met RetSoft Archief werken of aan de slag willen.RetSoft Archief wordt op zeer uiteenlopende omgevingen gebruikt. Denk daarbij aan basisscholen, verzekeringsbedrijven, huisartsenpraktijken, vakantieparken, overheden etc.

De software stelt de gebruiker in staat snel en flexibel een overzichtelijk archief in te richten. Gebruikers van het programma geven verschillende argumenten voor het gebruik. “Vanwege de prijs-kwaliteit verhouding en gebruiksvriendelijkheid”,  wordt genoemd. Maar ook: “Voor het bewaren van belangrijke en vertrouwelijke documenten. Het is snel, stabiel en documenten zijn op eenvoudige snelle manier terug te vinden. Andere programma’s zijn veel te uitgebreid en het voordeel van Retsoft is dat het juist heel eenvoudig is.”

Aan de hand van de voorbeelden van Viquel Automation zult u verbaasd staan wat al onder een ‘digitaal archief’ valt en hoe u daar eenvoudig structuur in kunt brengen. Noteer woensdag 4 december 2013 alvast in uw agenda om onder het genot van een kopje koffie een kleine rondleiding in de wereld van het digitale archief te krijgen en daarna met collega ondernemers te netwerken.

Wat vinden klanten van RetSoft Archief:

Viquel Automation
De Balmerd 6
6641 LD  Beuningen
Tel 024 677 0671