Vacatures Vrijwilligers Informatie Punt

Het Vrijwilligers Informatie Punt in Beuningen heeft weer diverse leuke vacatures.Helpende handen in kleutergroep
U ondersteunt de leerkracht bij bijvoorbeeld: – potloden slijpen – mede toezicht houden bij het buitenspelen – eventueel een klein groepje kinderen begeleiden (onder verantwoordelijkheid van de leerkracht).

Ondersteuning groep 1 en 2
Helpen van de leerkracht. Bijvoorbeeld: Knutselmateriaal klaarleggen Potloden slijpen Samen met leerkracht surveilleren bij het buitenspelen. Eventueel een groepje kinderen begeleiden onder verantwoordelijkheid van de leerkracht.

Hulp bij maaltijd voorbereiden
Verzorgen van broodmaaltijd met soep en snack voor groep van 8-12 personen. Inclusief voorbereiden, op een leuke manier de tafel dekken, afruimen en afwassen. Op woensdag en donderdag.

Wereldwinkel
Diverse taken : РVerkoper/ster РOndersteuning PR РInkoop РVoorlichting op scholen of anderszins РOpmaken van kasverslagen en verwerking РCoördinerende taken

Loop vrijblijvend binnen op de Molenstraat 54 in Beuningen op woensdag- en donderdagmiddag.

In de kerstvakantie (week 52 en week 1 in 2014) is het Vrijwilligers Informatie Punt gesloten. Voor vragen over of bemiddeling naar vrijwilligerswerk kunt u daarna weer volop  terecht. De digitale vacaturebank blijft open. Kijk daarvoor op www.vrijwilligerswerkregionaal.nl/beuningen.