Extra koopzondagen en kerstmannenloop in Beuningen

Foto:

Het Hart van Beuningen bereidt zich voor op de komende feestdagen. Wie
zijn kerstinkopen wil doen, is in het dorpscentrum aan het goede adres.
Met meer dan honderd winkels op het gebied van mode, lifestyle, food,
huishoudelijke artikelen en accessoires slaagt iedereen er voor een
gepast kerstgeschenk, de ingrediënten voor een perfect kerstdiner of een
feestelijke outfit.Nu de kerstverlichting in het dorp brandt, is het al helemaal prettig kerstshoppen in het Hart van Beuningen. Ook in de meeste winkels is het al volop kerstsfeer, met prachtig ingerichte etalages en mooie, feestelijke aanbiedingen.

Koopzondagen / extra koopavond
Op zondag 15 en 22 december 2013 zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur, dus volop gelegenheid om te shoppen! Ook zijn sommige winkels op maandagavond 23 december tot 21.00 uur geopend.

Santa Run
Op zaterdag 21 december nemen de kerstmannen het dorp over. Op die dag organiseert de plaatselijke Rotary de Santa Run. Honderden deelnemers verschijnen om 13.30 uur, verkleed in kerstmannenpak (inclusief baard!), aan de start op het Julianaplein. Na de warming up leggen zij een parcours af van 3 kilometer. Rennen, lopen, wandelen, kruipen of zingen is allemaal toegestaan. Na afloop wacht een medaille en een consumptie en de hele middag is er sfeervolle muziek en entertainment.

Inschrijven voor de Santa Run kan vanaf 15 december op het Julianaplein, door voor € 10,= een kerstmannenpak aan te schaffen. De opbrengst gaat naar de Voedselbank in Beuningen.  Meer informatie is te vinden op beuningen.rotarysantarun.nl.

Op de foto met de kerstman
Ook op zondag 22 december is de kerstman nog in het Hart van Beuningen. Kinderen kunnen dan met hem op de foto en een ritje maken door het centrum op de kerstkar, die getrokken wordt door twee paarden.

hvb-paarden

Cookieinstellingen