The Black Keys komen naar De Groene Heuvels

Foto:

The Black Keys, MGMT en Foals staan eind juni op de eerste editie van Down the Rabbit Hole, het festival dat wordt georganiseerd door de mensen achter Lowlands. Ook Thomas Dybdahl en The Soft Moon komen naar het Gelderse recreatiegebied de Groene Heuvels.”Geïnspireerd door grote broer Lowlands, die andere roemruchte Campingflight in de Flevopolder, maken we een driedaagse duik in park De Groene Heuvels, verscholen in het heuvelachtige land van Maas & Waal rond een onderwaterparadijs met een eeuwenoude natuurlijke bron”, zegt de organisatie op de website. “De duik is begonnen, afgelopen maandag is een deel van het programma Down The Rabbit Hole (DTRH) bekend geworden.”

De gemeente Beuningen probeert landelijke naamsbekendheid te krijgen door mee te werken aan het nieuwe muziekfestival DTRH dat in juni 2014 voor het eerst plaatsvindt bij recreatiepark De Groene Heuvels.

Het muziekfestival vindt plaats van vrijdag 27 tot een met zondag 29 juni 2014 bij de Groene Heuvels in Ewijk, gemeente Beuningen. Een ticket voor Down The Rabbit Hole kost €135,- . Dit is voor drie dagen festival en een plekje op de kampeercamping (met een tent).