ScanCoveryTrial 2014 vertrekt vanuit Ewijk

Foto:

Twee mannen met het hart op de juiste plaats, Rob Koster (Tilburg) en
Wout Verwoerd (Ewijk), trotseren barre weersomstandigheden om geld in te
zamelen voor Stichting FunCare4Kids. Veel sneeuw, ijs en temperaturen
tot wel 40 graden onder nul gaan ze doorstaan tijdens een barre tocht
van ruim 7000 kilometer door Scandinavië, de ScanCoveryTrial 2014.FunCare4Kids organiseert een aantal keer per jaar zogenaamde Fundagen voor kinderen die opgroeien in een thuissituatie waarbij een of meer van de andere gezinsleden ernstig ziek, gehandicapt of overleden is. Het doel van de Fundagen is om deze kinderen een aantal dagen per jaar zorgeloos te laten genieten en om in contact te komen met lotgenootjes.

De ScanCoveryTrial editie 4 wordt gereden van zaterdag 4 januari tot en met Zaterdag 11 januari 2014. Een indruk krijgt u van de trial van SBS6 uit 2013.

Wilt u sponsor worden?
FunCare4Kids is volledig afhankelijk van donaties en giften uit onze maatschappij om deze Fundagen te kunnen organiseren. Rob en Wout gaan de uitdaging aan en zoeken zoveel mogelijk bedrijven, organisaties en mensen die hun willen sponsoren en het daardoor mogelijk maken om de Fundagen te kunnen blijven organiseren voor de kinderen.

Er is keuze uit een meerdere sponsorpakketten:

* Denemarken € 400
 * Noorwegen € 1000
 * Zweden € 2500
 * Finland € 4000

Met deze pakketten willen zij minimaal 50 bedrijven vinden die, net als zij, de jonge mantelzorgers een warm hart toedragen en vinden dat ze een aantal dagen per jaar onbezorgd kind mogen zijn. Op www.gomad.n leest u wat de tegenprestaties bij de verschillende pakketten zijn. Beuningen.nieuws.nl is mediasponsor,  vanaf nu tot het einde van de tocht is er link ‘ScanCoveryTrial‘ bij uitgelicht, met updates en links naar de verschillende mogelijkheden om het team te volgen.

Meer informatie over hun deelname treft u aan op www.gomad.nl .

facebookklein facebook.com/gomadnl

Go MAD promofilm voor FunCare4kids