Prinsenbal CV ’t Nuchtere Kalf

Op zaterdag 18 januari 2014 vindt het Prinsenbal  van carnavalsvereniging ’t Nuchtere Kalf plaats. Dan wordt afscheid genomen van Prins Ralf 1 en zijn gevolg, waarna zijn plaats ingenomen wordt door de nieuwe Prins(es) van ‘t Alde BiesenrijkZoals men al jaren gewend is, gaat dit gepaard met een fantastische onthulling waarnaar menigeen elk jaar opnieuw zeer nieuwsgierig is en waarvan de verwachtingen altijd hooggespannen zijn.

Achter de schermen wordt er al weer maanden gezwoegd en gezweet om op deze avond iets neer te zetten waar nog lang over nagepraat gaat worden. Dit jaar is er besloten om aan de onthulling een thema te hangen. Om in de juiste stemming te komen zou de organisate het fantastisch vinden als iedereen de kleding aan zou passen aan het thema zodat men als het ware onderdeel wordt van de onthulling.

Het thema voor het Prinsenbal 2014 is: Black Tie/Gala!

Iedereen mag uiteraard zelf weten of en hoe hij/zij dit invult maar het wordt wel op prijs gesteld als het op het thema aansluit.

Het Prinsenbal zal plaatsvinden in dorpshuis de Kloosterhof in Weurt. De avond begint om 20.11 uur en de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Leden ontvangen de toegangskaarten op de gebruikelijke wijze en niet-leden kunnen toegangskaarten kopen in de voorverkoop bij de gebruikelijke verkooppunten te weten Bakker Knoop, ’t Weurts Hoekje en de Kloosterhof.

De kaarten kosten € 11,- in de voorverkoop.  Uiteraard zijn de kaarten ook deze avond te verkrijgen tegen € 12,50. Het is ook mogelijk om aan de deur direct lid te worden van de vereniging. Tegen betaling van € 22,50,- per persoon is men dan verzekerd van een toegangskaart voor ieder evenement van carnavalsvereniging ’t Nuchtere Kalf.

Wij hopen op een grote opkomst zodat u, samen met ons, een gezellige en spannende avond zult beleven.

Met vriendelijke carnavalsgroeten en een driemaal “ALAAF “,

Carnavalsvereniging ’t Nuchtere Kalf



Cookieinstellingen