Schrijf je nu in voor de Bike Classic Beuningen

Foto:

Bike Classic Beuningen is een fietstocht voor fietsers en wielrenners. Al het inschrijfgeld gaat naar het goede doel. Het goede doel voor dit jaar is Ride4Kids.Schrijf je nu in voor de Bike Classic Beuningen op zondag 27 april 2014 en geniet van de prachtige heuvelachtige omgeving. De Bike Classic Beuningen is een recreatieve toertocht voor fietsers en wielrenners, jong en oud,  waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende afstanden.

Al het inschrijfgeld gaat naar een goed doel. Het goede doel voor dit jaar zijn de Beuningen Heroes. In 2014 gaan zij mee doen aan de ‪PyreneeënChallange‬, voor Ride4Kids. Bike Classic Beuningen schenkt al het inschrijfgeld via de ‪Beuningen‬ Heroes aan ‪‎Ride4Kids‬.

Routes
Tijdens de derde Bike Classic Beuningen op zondag 27 april 2014 zijn er in totaal vier verschillende routes. De routes van 25 en 50 km zijn gezinsfietstochten en de 100 en 130 km zijn toertochten voor op de wielrenfiets. De 100 en 130 km komen door de prachtige, heuvelachtige omgeving van Arnhem Nijmegen en Reichswald (Duitsland).

Inschrijfgeld
• 16 jaar en ouder € 10,00
• tot en met 15 jaar € 2,50

Activiteit: Bike Classic Beuningen
Datum
: Zondag 27 april 2013
Vertrekpunt
: Café de Zaak, Beuningen

Websites: BikeClassicBeuningen.nl, Ride4Kids.nl.
Facebook: www.facebook.com/BikeClassicBeuningen, www.facebook.com/Ride4kids.

Foto: Nationaal Archief/Spaarnestad Photo

Cookieinstellingen