Webfm: Rock & Roll Radio

Foto:

Webfm’s livepodium voor coverbands: Rock and Roll RadioOp dinsdagavond hoor je op Webfm tussen 20:00u en 22:00u het programma Rock and Roll Radio. De radiostudio in Beuningen is dan 2uur lang podium voor coverbands. Meeluisteren kan via FM 105.4 en FM 105.7. Meekijken kan via de livecam op www.webfm.nl. De komende uitzendingen zijn deze bands te gast.

Dinsdag 21 januari: 7NA
7NA is uitgegroeid tot een echte gevorderde rock cover formatie die het publiek goed op weet te zwepen! Het repertoire bestaat uit zeer uiteenlopende nummers met een ideale mix van easy rock tot en met het echte stevige werk en is het best te omschrijven als “Classic Rock, een vleugje Pop met een knipoog naar het Nederlandstalig”.7NA onderscheidt zich door haar veelzijdige zang, breed ingezette instrumentarium en staat garant voor een spetterende live performance waar u de haren van overeind gaan staan (zelfs als u ze niet heeft)! 7NA is finalist tijdens The Clash of The Coverbands en doet mee met DIScoverbands The Contest. Meer informatie: www.7na.nl

Dinsdag 28 januari: SPOT!
Spot is jong, enthousiast en speelt alles waar het publiek om vraagt! Van Jan Smit tot ACDC. Wat maakt SPOT! nou tot een unieke beleving? SPOT! is er in geslaagd om als band alle grote hits te spelen, zowel oude als gloednieuwe. De band speelt bijna alles in medleyvorm, speelt de allernieuwste nummers en plakt alles aan elkaar. Kortom: SPOT! is een band die speelt als een DJ. De band bestaat voornamelijk uit studenten van verschillende Nederlandse conservatoria (Zwolle, Tilburg) en beschikt daardoor over een grote muzikale klasse. Meer lezen: www.spotband.nl.

Dinsdag 4 februari: Right Position
Right Position deed mee met DIScoverbands The Contest. Deze jonge band speelt voornamelijk herkenbare Rockmuziek. Het repertoire bestaat uit nummers van Nirvana, Green Day en andere bekende Rockformaties. De 4-mans formatie is gedreven en zoekt interactie met het publiek.
Meer lezen: facebook.com/RightPosition

Dinsdag 11 februari: The Apex

Rockband met invloeden uit stijlen zoals Punk. Ze spelen Eigen Nummers en Covers van o.a. Foo Fighters, Red Hot Chilli Peppers, Greenday en nog meer. The Apex bestaat inmiddels zo’n 2 jaar en is op jacht naar de podia in Nederland.  Meer lezen: facebook.com/theapexband

Op vrijdagavond kun je Rock and Roll Radio tussen 21:00-23:00u nog een keer horen. Meer informatie over Rock and Roll Radio –en over andere programma’s- is te vinden via onze vernieuwde website www.webfm.nl Als coverband jezelf aanmelden kan via [email protected].

Cookieinstellingen