Beuningen Beukt! doet zijn naam eer aan

Foto:

BEUNINGEN – Afgelopen vrijdag vond de allereerste editie van Beuningen Beukt! plaats
in het jongerencentrum Waasdaa in Beuningen. Tijdens deze avond werden
de jongeren verwend met een stevige portie hardstyle muziek. De avond
bleek een groot succes.Ruim 110 jongeren bezochten afgelopen vrijdag het hardstyle-feest in het jongerencentrum Waasdaa, wat een initiatief is van stichting Perspectief. Tijdens deze avond waren er onder meer optredens van de hardstyle duo’s Organized Chaos en Raw Education.

Volgens de bezoekers was het feest naar zeer boven verwachting verlopen. “Er wordt al lang uitgekeken naar een dergelijk evenement in deze regio en jongeren pikken de hardstyle muziek steeds sneller op”, meent een 18-jarige bezoeker. “Voornamelijk het geluid en de heerlijke sets van de DJ’s waren een hoogtepunt.”

Het feest was gratis te bezoeken voor de jongeren en de verwachting is dat een 2e editie snel op de agenda komt te staan. Vanuit de organisatie is ook zeer positief teruggekeken op het evenement. Riette Benus, jongerenwerker werkzaam bij stichting Perspectief, is zer blij: “Een erg gezellige avond, die qua organisatie stond als een huis.”

De organisatie en uitvoering was geheel in handen van jongeren die JC Waasdaa bezoeken, de  vrijwilligers van JC Waasdaa ondersteund door de jongerenwerkers van Stichting Perspectief.

Cookieinstellingen