Extra mogelijkheden voor gft-afval

In de herfst kunt u voortaan ook uw gft-afval wekelijks aanbieden en u kunt bovendien een tweede groene kliko bestellen.Mei-november wekelijks gft
Vanaf mei kunt u het gft-afval weer elke week aan de straat zetten. De gemeente Beuningen heeft besloten om de wekelijkse inzameling van het gft-afval met twee maanden te verlengen. Ook in oktober en november haalt  Dar uw gft-afval dus elke week op. Hierdoor is het gemakkelijker om in de herfst het bladafval op te ruimen en heeft u meer mogelijkheden voor het afvoeren van snoeiafval uit de tuin.
 
Extra groene container
Heeft u nog niet voldoende ruimte in uw gft-container? Vraag dan een tweede gft-container aan (formaat 140 liter) bij de gemeente. U betaalt hiervoor éénmalig een bedrag van € 50,- voor de aanschaf en bezorging. Het legen van de container is zoals gebruikelijk gratis.

Afval op tijd aan de straat
Soms wijzigt Dar de inzamelroute om efficiënter in te zamelen, waardoor ook het tijdstip dat uw afval wordt opgehaald kan afwijken. Zet daarom altijd het afval vóór 7.30 uur aan de straat. U voorkomt daarmee dat uw afval te laat aan de straat staat en niet meer wordt opgehaald.

 afvalkalender.dar.nl

Cookieinstellingen