Auto total-loss in Ewijk

EWIJK – Bij een ongeval op de kruising van de weg naar de Groene Heuvels met de Ficarystraat in Ewijk is zaterdagavond een personenauto met vier inzittenden (uit Den Bosch) frontaal tegen een boom gereden. Hulpdiensten schaalden groot op en gingen massaal ter plaatse met onder meer een drietal blusvoertuigen, een hulpverleningsvoertuig, drie ambulances en de traumahelikopter.Uiteindelijk raakte bij het ongeval een persoon gewond, aldus de Officier van Dienst van de brandweer. De 55-jarige man zat achterin en raakte gewond aan zijn hoofd. Hij wist zelfstandig uit het voertuig te komen en is per ambulance overgebracht naar het Radboudumc in Nijmegen.

De overige drie inzittenden (25-, 40- en 29-jarige mannen uit Den Bosch) raakten niet gewond en konden zelfstandig de auto verlaten.
 
De automobilist heeft vermoedelijk een knik in de weg gemist en is vervolgens frontaal tegen een boom gereden. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De verongelukte auto kan als total-loss worden beschouwd.

www.112Gld-zuid.nl

gbjmm0uaan5eb714sq269v4qx
mncymqyd7iqr6a7ijh8g29j9u
mosmjm0mx3084yz21uwcl7i4l

Cookieinstellingen