10e editie Herenzitting Beuningen groots gevierd

Foto:

Afgelopen zondag stond in de zaal van de Vrijboom de 10e editie van de Beuningse Herenzitting op het programma. Dit jaar was de presentatie in handen van Bennie Solo, die na de opening om klokslag 11:00 uur Dick dun unmundige bouwvakker als eerste het woord gaf.

Dick wist een geweldige buut als tonprater neer te zetten en kreeg de heren veelvuldig aan het lachen. Tijdens de zitting konden de 300 aanwezigen genieten van de zangkunsten van o.a. Ria Hamilton, de Soppers en de Coyotte girls.

Burgemeester is Heer van Beuningen 2014

Rond 13:00 uur was het moment voor de verkiezing “De heer van Beuningen”.
Burgemeester Carol van Eert was blij verrast dat hij op het podium in de Vrijboom uitverkoren werd tot Beuningse Heer 2014. Uit handen van Mark van Loveren, voorzitter Stichting Herenzitting Beuningen, ontving Carol van Eert een fraai verbronst beeldje met als titel ‘Chapeau’. 
Burgemeester van Eert is sinds zijn benoeming op 2 april 2012 in de Beuningse gemeenschap in rap tempo ingeburgerd. Is aanwezig in goede en slechte tijden en maakt graag tijd vrij om in gesprek te gaan. Jong en oud iedereen kan bij hem terecht,een burgemeester waar we dan ook trots op zijn en dan ook verdiend om de titel Heer van Beuningen te dragen!
Het 10-jarig bestaan was voor de organisatie aanleiding om voor de dames een exclusief optreden van Just Like Robbie te presenteren in het café van de Vrijboom. Na dit optreden mochten ook zij de grote zaal binnen en de finale van de 10e Herenzitting meebeleven. De organisatie was het gelukt om dit jaar Patty Brard naar Beuningen te halen. In een volgepakte zaal en bij tropische temperaturen wist Patty met haar optreden alle aanwezige te trakteren op een onvergetelijke middag.
Na afloop was het tijdens de “afterparty” nog erg gezellig met DJ Robert Pouwels en het feestduo Helemaal Hollands op de bühne. De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen 10 jaar met wie weet een vervolg in 2015?
 
Cookieinstellingen