Medewerkers Van Kessel Groep actief bij NL doet

Foto:

Op 21 maart zullen de medewerkers van de Van Kessel Groep uit Beuningen
het centrum ’s Koonings Jaght te Arnhem, een opknapbeurt geven tijdens NLdoet.Het Oranje Fonds organiseert met NLdoet de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In het hele land gaan bedrijven en individuen aan de slag bij maatschappelijke opererende organisaties.

De Van Kessel Groep bestaat uit zeven bedrijven, die samen staan voor duurzamer huisvesten. Rob van Kessel: “NLdoet is een perfect initiatief om de samenleving een handje te helpen. Hier dragen wij graag een steentje aan bij.”

Op 21 maart zullen 45 medewerkers van de Van Kessel Groep de handen uit de mouwen steken om diverse zeer gewenste klussen bij ’s Koonings Jaght op te pakken. ’s Koonings Jaght, onderdeel van de Siza zorggroep, biedt zorg en begeleiding in wonen en werken aan mensen met een matige tot zeer ernstige beperking. Tevens verzorgt ’s Koonings Jaght dagbesteding voor haar cliënten. Er wordt per cliënt gekeken naar wat de wensen en de mogelijkheden zijn. ’s Koonings Jaght beschikt over allerlei faciliteiten en specialisten om zorg en begeleiding op maat te kunnen bieden.

De 45 medewerkers worden verdeeld over verschillende klussen. De tuinen zijn toe aan een opknapbeurt, de muren zullen worden voorzien van een nieuwe laag verf, terrassen moeten worden klaar gemaakt voor de zomer en nieuwe planten worden gepoot. Zo kunnen de bewoners in de zomer weer genieten van een mooi verzorgde omgeving.

vankesselgroep

Cookieinstellingen