Mooi bedrag voor Beat Batten dankzij Beuningse benefietavond

Foto:

De Beuningse Lentefeesten vorige maand hebben naast alle feestelijke
activiteiten ook aandacht gevraagd voor goede doelen, waaronder
BeatBatten. Een stichting die geld inzamelt om via onderzoek te komen
tot een behandeling van de fatale stofwisselingsziekte Batten onder
kinderen. De Lentefeesten organiseerde daarom vrijdag 25 april jongstleden een
benefietconcert en veiling bij café De Zaak, met een fantastisch
resultaat.(op de foto vlnr, Nick Hovinga van Cafe de Zaak, Mathijn Sommerdijk en Ronald Jansen)

Mathijn Sommerdijk, voorzitter van het bestuur van de Beuningse Lentefeesten: “Het bestuur wilde graag iets doen tijdens de feesten voor BeatBatten. Een slopende ziekte die helaas ook een jongetje in Beuningen heeft getroffen, maar wat natuurlijk voor alle families die het treft een enorm drama betekent. Er is namelijk geen medicijn maar er wordt door de stichting BeatBatten heel hard gewerkt om wel tot een behandeling te komen. Daar wilden wij als bestuur heel graag ons steentje aan bijdragen.”

“Al heel snel kwam daarom het idee om een benefiet- en veilingavond te organiseren. We zijn er trots op dat er zoveel partijen belangeloos hebben meegewerkt. De Zaak die een enorme feesttent had neergezet en uiteraard de drankjes verzorgde, de Beuningse winkeliers die de prijzen ter beschikking stelde, de fanatieke veilingmeester Erik langedijk, de band Triple die de avond muzikaal invulde en natuurlijk ook de bezoekers. Ruim 300 mensen kwamen op de avond af, die in totaal ruim 2.500 euro bij elkaar brachten voor BeatBatten. Een fantastisch resultaat!”    

Namens BeatBatten kwam bestuurslid Ronald Jansen de cheque in ontvangst nemen. Jansen: “Ik wil heel graag de Beuningse Lentefeesten bedanken voor dit geweldige initiatief. En natuurlijk ook alle partijen die hier aan hebben meegewerkt om het te realiseren. Erg mooi om te zien hoe men in Beuningen de handen in een heeft geslagen, heel, heel erg bedankt!”

————————————————————-
Help Stichting Beat Batten om nog eens € 27.000 te krijgen!
De stichting is namelijk genomineerd voor de Grote Gift van het 3M Fonds.

beat-batten-3fm-300x250

1. Stem (kan t/m 31 oktober 2014 via internet)
2.
Mail deze link door
of
3. Post een oproep op Facebook en verwijs naar dezelfde link

Cookieinstellingen