Bernard en Han verslaan WK2014

Foto:

Bernard van Hulst uit Ewijk en Han Verhaegen uit Beuningen, twee zwagers en voetballiefhebbers die samen het WK verslaan op hun gezamenlijke weblog. Bernard vanuit Ewijk en Han tot gisteren nog vanuit Brazilië. Het WK nadert haar climax maar menigeen zal het leuk vinden om te lezen wat Bernard en Han geschreven hebben en nog gaan schrijven. Han hoopt dat Nederland in de finale komt en dat hij nog een kaartje kan bemachtigen. De finale is op zijn verjaardag en een ticket  terug naaar Brazilië wilt hij zichzelf nog graag cadeau doen.Bernard en Han zijn voor het eerst in 2010 samen naar het WK in Zuid-Afrika gegaan. Toen heeft Han een start gemaakt met de weblog. Daarna hebben ze dat ook in de Oekraïne gedaan. “Dit keer had ik niet zo’n vertrouwen in het Nederlands elftal”, vertelt Bernard. “De afstand vond ik daarbij ook te groot. De reis en alles erbij wordt dan kostbaar maar  Han is er wel naartoe gegaan. Hij schreef telkens stukjes vanuit Brazilië en ik reageerde met hoe wij het hier in Nederland/Ewijk meemaken.”

Han: “Ik ben gisteravond teruggekomen en vanochtend alweer aan het werk maar ik heb geregeld dat ik eventueel weer weg kan als Nederland in de finale komt. Ik heb in Rio nog de afweging gemaakt of ik zou blijven maar een kaartje bemachtigen vanuit Brazilië is geen beginnen aan. Daar zijn honderdduizend Argentijnen op zoek naar een kaartje dus ik hoefde niet te verwachten dat ik dan kans maak op een kaartje. Voor vanavond ben ik noodgedwongen voor Duitsland want als die winnen dan komen er weer kaartjes vrij. En als wij van Argentinië winnen dan ga ik terug. Het is mijn verjaardag en dan moet ik mezelf een mooi cadeautje geven.”

“Ik heb een stuk ‘Vanavond Brazilië – Duitsland‘ geschreven over vanavond”, zegt Bernard. “Hierna zal Han of ik weer iets schrijven over hoe dat gegaan is en ook over de wedstrijd van morgen.” Han: “We hopen tot de finale te komen en te kunnen schrijven over hoe alle vier de doelstellingen van Van Gaal gehaald zijn. Het team is goed op weg.”

Weblog: bernardenhan.waarbenjij.nu/reisverslagen/471076/brazilie-2014/1

Cookieinstellingen