Radio 024 is er weer bij

Ook dit jaar verzorgt Radio 024, naast de normale programmering, met een enthousiast team van 35 personen op professionele wijze en wat hun betreft het mooiste radioproject van het jaar: ‘de Vierdaagse uitzendingen, van Radio 024′.De speciale Vierdaagse uitzendingen zijn van 12 t/m 18 juli met live gepresenteerde programma’s van 6 uur ’s ochtends tot middernacht. Tussen 06:30 en 17:30 uur ieder uur actueel Vierdaagsenieuws van eigen redactie door professionele nieuwslezers. Dit alles wordt muzikaal omlijst door de beste Classics & hits. In de nacht brengt Radio 024 je na de Vierdaagse feesten thuis met de beste dance muziek in Club 024.

Daarnaast zijn er vele vaste items tijdens de Vierdaagse uitzendingen, zoals de ANWB verkeersinformatie, belangrijk regionieuws, flitsservice, het weer van een regionale weerman én schakelt Radio 024 tweemaal per uur live over naar hun reporters welke op locatie in de doorkomstplaatsen staan voor reportages en sfeerimpressies. Zo komt de Vierdaagse belevenis bij je thuis of op je werk!

Karen loopt mee
Een van de promotiedames, Karen, loopt dit jaar ook weer de Vierdaagse mee. Loopt alles voorspoedig? Heeft ze geen last van blaren? In ieder programma belt Radio024 met haar voor de laatste update!

a4bd4nkrql5zbdc9u968zoikw

Win mooie prijzen!
Tijdens de uitzendingen zijn er bij de prijsvragen mooie prijzen te winnen. Meespelen kan via de gratis app ‘Radio 024’ welke te downloaden is in de App Store, Google Play en Windows Phone!

Radio 024 is te beluisteren via de websites 024.fm & 4daagse.fm en tijdens de gehele Vierdaagse via 99.5FM!

Ook ná de Vierdaagse uitzendingen staan de DJ’s van Radio 024 dagelijks voor je klaar met iedere dag gepresenteerde programma’s van 9 uur tot 19 uur vol met regionieuws, activiteiten en nog veel meer!

Radio 024, de beste Classics en hits, voor, tijdens en ook na de Vierdaagse!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit
Beuningen – Ewijk – Weurt – Winssen?
c0x5v5wi4wfjjau1ottyvz29c Klik “Vind ik leuk” op Facebook
ma217sh78zjqd4t0nr9udgarz of ontvang de Nieuwsbrief
i4xifolx6ja8i71xk19osm77h of volg ons via Twitter
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

HS

Cookieinstellingen