Winssense Kermis pakt weer uit met feestweekend

Foto:

Traditiegetrouw vindt in het tweede weekend van augustus de Winssense
Kermis weer plaats, inmiddels is ook de feesttent bij de muziekkoepel niet meer
weg te denken. Dit jaar trapt de kermis af op vrijdagavond 8 augustus, ook zaterdagavond
9 en zondagmiddag 10 augustus is het feest in de tent.Vrijdagavond 8 augustus staat vaak in het teken van de jeugd uit Winssen de regio, dit jaar worden zij op vrijdagavond getrakteerd op een show van de DJ’s van SLAM!FM! De populaire radiozender is het hele jaar ‘on tour’ en gaan de gezelligste, mooiste en grootste feesten langs, nu dus ook in Winssen. Uiteraard is deze avond niet alleen voor de jeugd, SLAM!FM on tour zorgt voor vertier voor alle leeftijden!

Zaterdagavond 9 augustus komen de drie heren van Fragment naar Winssen, één van de meest geboekte bands van dit moment en razend populair. Door de jaren heen hebben ze menig dorpsplein, feesttent en festival (bijv. Zwarte Cross) op zijn kop gezet. Met hun Engelse roots spelen ze alle bekende covers van vroeger en nu, zelfs Guus Meeuwis en André Hazes spelen ze moeiteloos, al is het met een komisch Engels accent. De Maas en Waalse DJ Mike is zaterdagavond ook van de partij om tussen de sets van Fragment de beste feestnummers te draaien en om de tent compleet los te laten gaan.

Zondagmiddag 10 augustus is DJ Mike er ook weer bij, ditmaal bij ‘Kleintje Kermis’, een gezellige zondagmiddag-­‐matinee voor iedereen. De jaarlijkse kermisborrel bij de familie tijdens de Winssense kermis is een traditie, net als de zondagmiddag in de tent. Iedereen is daarom van harte welkom voor een ouderwets gezellige kermismiddag en de entree is gratis!

Vrijdag-‐ en zaterdagavond is de tent vanaf 20.30 uur geopend en de toegang is vanaf 16 jaar, zondagmiddag gaat de tap om 15.00 uur open en is er toegang voor alle leeftijden! Alle informatie voor het kermisweekend is te vinden op www.kermiswinssen.nl en Facebook!

kermis-winssen