Eervolle vermelding voor Hedy

Foto:

Hedy Willems, ‘de komkommervrouw’ uit Ewijk heeft een eervolle vermelding gekregen bij de Nederlandse tuinbouwprijs ‘Ranking the Grower’, meest inspirerende tuinbouwvrouw.Ranking the Grower is de jaarlijkse telersverkiezing van KAS, GroenteNet en SierteeltNet. Dit jaar werd echter geen ranking van telers gemaakt, maar werden de meest inspirerende vrouwen uit de tuinbouw in het zonnetje gezet.

Zij zijn actief in uiteenlopende functies, maar wel allemaal in dienst bij een teeltbedrijf in groenten, bloemen, potplanten of aardbeien. Hedy was genomineerd in de categorie Groenten.

Hedy over de uitslag: “Helaas  geen prijs maar een eervolle vermelding ben ik ook ontzetten trots op. Ik zet me in om de komkommer te promoten en de nominatie en uiteindelijk toch nog zo’n vermelding, draagt daar ook bij. Het stimuleert om door te gaan. Tijdens de Vierdaagse ben ik ook volop in de weer geweest met de komkommer onder de aandacht te brengen. Mijn dochter Sharon heeft daar een leuke collage van gemaakt.”

hedy-willems-collage

Voor meer informatie zie www.boekkomkommers.nl.

Gerelateerd(e) bericht(en)
16-09-2013 De komkommer bij ‘Wist je dat’
20-04-2013 Kom naar de komkommer workshop