Paviljoen Buitenhuis: kom weer lekker zwemmen bij de Groene Heuvels

“Afgelopen week zijn duikers en controleurs ter plaatse geweest om te controleren op de poelslak en om watermonsters te nemen”, vertelt Paul van Raamsdonk, exploitant van het paviljoen en de kiosk bij de Groene Heuvels. “En nu blijkt er géén zwemmersjeuk (veroorzaakt door parasiet) gevonden! De vorige week uitgestuurde waarschuwing van de provincie heeft ons in een weekend dat het prachtig weer was, onnodig veel klanten gescheeld.””Zwemmers bleven massaal weg na deze voorbarige waarschuwing”, gaat Paul verder. “Wij worden hier niet echt blij van; we doen er van alles aan om de plas aantrekkelijk te maken voor recreanten maar blijkbaar gaat de provincie uit van een aantal e-mails of andere meldingen en doet dan, zonder eerst een controle uit te voeren, pardoes een waarschuwing uitgaan met voor ons verstrekkende gevolgen: Recreanten blijven weg. Notabene afgelopen zondag met toch echt lekker weer was het aantal recreanten op één hand te tellen. Wij hopen dat na de positieve uitkomst van het onderzoek, de zwemmers weer naar de Groene Heuvels durven te komen. Wij hebben er na deze domper zin in!”

De provincie zegt de waarschuwing op 22 juli 2014 ingesteld te hebben, nadat er een groot aantal klachten bij de GGD en de provincie waren binnengekomen. Op 28 juli is de waarschuwing weer ingetrokken.

Links op de foto het Paviljoen en rechts op de achtergrond de Kiosk
drnoub5ziet2b66o3hmhhwnmj

Paul en Jacqueline van Raamsdonk hebben het paviljoen in 2013 nieuw leven ingeblazen.  In een fantastische omgeving is het genieten in alle seizoenen van het jaar. Het Paviljoen is geschikt voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Voor feesten, borrels, diners of een bijeenkomst tot maximaal 45 personen.

Naast het paviljoen is er de kiosk, een gezellig eethuisje waar u o.a. snacks, ijsjes en drinken kunt kopen. Er is ook een gezellig terras en toilet- en douchevoorzieningen. Het gebruik van de douche is aan te raden als men uit het water komt, het vermindert de kans op klachten zoals zwemmersjeuk.

De Kiosk
bb0s6fy9gc8at1qdiri5t4smo

Kijk voor meer info op: paviljoenbuitenhuis.com maar ga vooral weer lekker zwemmen op de Groene Heuvels! Ook als het minder mooi weer is, kun je bij ‘Het Buitenhuis’ terecht. Lekker op het terras genieten van een lunch of maaltijd.
 

Cookieinstellingen