Nieuw in Ewijk: Spannende kinderfeestjes bij Heldenfeestje

Foto:

The Events Bakery, bekend van diverse grote eventlocaties zoals Paintball Boerderij en het in aanbouw zijnde Zips n Ropes, heeft een bijzonder concept voor kinderfeestjes ontwikkeld: Heldenfeestje! Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.Van een leuke uitnodiging tot een mooi versierde locatie; een geslaagd feest organiseer je niet zomaar. Een kinderfeestje wordt vaak nóg leuker als het een thema heeft.
Ouders die een uniek kinderfeestje willen organiseren voor kun kind zonder gedoe, maar mét spanning en sensatie kiezen voor HeldenFeestje. Kinderen kunnen zich uitleven met kinderpaintball en handboogschieten samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Een dag vol met actie en avontuur!

Kinderpaintball: Mol het monster
Voorzien van een stevige overall, een beschermend maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderen gaan jullie de monsters te lijf in een van de uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen.

Boogschieten: Raak de draak
Opperste concentratie en een vaste hand zijn eigenschappen die een held tot SuperHeld maakt. Word een legende en red de stad van de gevaarlijke draak. Hoe trefzeker ben je met de pijl en boog?

MegaBurgers en onbeperkt toverdrank
In de gloednieuwe BurgerBar eten de SuperHelden natuurlijk MegaBurgers, heerlijke frieten en onbeperkt toverdrank. Voor SuperHelden is het van levensbelang om goed te eten, en na een zware inspanning met monsters en draken is het natuurlijk nog belangrijker om weer op krachten te komen!

Het boeken van een kinderfeestje bij Heldenfeestje kan op www.heldenfeestje.nl en telefonisch via 010-7600695.