Start nieuwe seizoen jeugdtheater Tierelier

Foto:

Licht uit spot aan! Het nieuwe seizoen van jeugdtheater Tierelier gaat binnenkort weer van start!Wil jij graag toneelspelen, acteren, dansen of zingen of hou je van ballet? Hou je ervan om in de spotlights te staan? Wordt jij de nieuw ster op het podium van jeugdtheater Tierelier? Als je een van deze vragen met ja hebt beantwoord, moet je verder lezen.

Het nieuwe seizoen van jeugdtheater Tierelier gaat in september weer van start. De deuren van jeugdtheater Tierelier staan weer open voor nieuwe enthousiaste jongens en meisjes die het geweldig vinden om toneel te acteren, te dansen of te zingen. Alle groepen zijn ingedeeld, maar we hebben nog enkele plaatsen vrij in de balletgroepen en de toneelgroep van 6 tot 8 jaar en 10 tot 14 jaar. Belangstelling, meld je dan nu aan!

Jeugdtheater Tierelier is de theaterschool voor de jeugd vanaf  4 jaar (ballet) uit de gemeente Beuningen. Wekelijks met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen, wordt er geoefend. We laten je kennismaken met alle aspecten van theater. Je gaat samen met de regisseur van je groep werken aan een musical en/of toneelstuk dat aan het einde van het seizoen/schooljaar  tijdens ons uitvoeringsweekend op de planken wordt gebracht. Dat is dan het moment dat jij in de spotlight staat!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeugdtheater Tierelier. Dit kan door te bellen naar 024-6750939, een berichtje te sturen naar [email protected] of een bezoek te brengen aan het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen.