Jeugdvakantieweek wordt een ‘Beestenboel in Winssen’

Traditiegetrouw staat ook in Winssen de laatste week van de zomervakantie in het teken van de jeugdvakantieweek. Het thema is ‘Beestenboel in Winssen’. Op het bouwterrein aan de Geer kunnen de jongens en meisjes bouwen aan hun eigen dierenverblijf en voor de kleine aapjes is een apart veld ingericht.De week staat bol van activiteiten. Tussen het bouwen door worden echte dieren-activiteiten georganiseerd en is er ook van alles te doen voor de kleintjes. Donderdag is heel Winssen uitgenodigd om tijdens de Bonte Avond naar de zelfgemaakt show te komen kijken.

De jeugdvakantieweek is van maandag 18 augustus t/m donderdag 21 augustus 2014. Inschrijven kan maandagochtend vanaf 9.00 uur door middel van de inschrijfstrook in het programmaboekje. Verder is inschrijving elke dag mogelijk.

Halen en Brengen:
In de omgeving van de Geer zijn onvoldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het verzoek is dan ook om de kinderen zo veel als mogelijk met de fiets te brengen. Ook om onveilige situatie te voorkomen. Denkt u hier alstublieft aan.

Leeftijd: 4 t/m 14 jaar

Kleuters:
Kinderen van 4 tot 6 jaar vallen onder de kleuterleiding. De kleuters spelen en knutselen in hun eigen tent op het terrein. Het is belangrijk dat uw kind op tijd aanwezig is i.v.m. de activiteiten (‘s morgens om 9:30 en ‘s middags om 13:30)

Kosten:
Weekkaart € 12,- (maandag, dinsdag, woensdag én donderdag)
Dagkaart € 4,50 (maandag, dinsdag, woensdag óf donderdag)
Iedereen ontvangt een polsbandje waarmee eten en drinken gehaald kan worden. Met geld is niets te koop.

Dringend verzoek!!
De organisatie is nog op zoek naar enthousiaste mensen die nog mee willen helpen bij bepaalde onderdelen:
– Kleutergroep
– Activiteiten-commissie
– Creatief en Smink
– Bouwen en afbreken
– Keuken

Neem dan contact op met de leden van het bestuur via onderstaande contact informatie.

Informatie
E-mail: [email protected]
Website: www.jeugdvakantiewerkwinssen.nl
Facebook: www.facebook.com/jeugdvakantiewerkwinssen