Water en vuurtocht op de Beuningse Plas

Zaterdag 30 augustus organiseert Watersportvereniging de Beuningse Plas
voor de zevende keer de Water- en Vuurtocht in de vaarten en grachten
van de Beuningse Plas. Om half negen ’s avonds is de officiële opening van het club- en boothuis door burgemeester Carol van Eert en wethouder Piet de Klein.Zaterdag 30 augustus organiseert Watersportvereniging de Beuningse Plas voor de zevende keer de Water- en Vuurtocht in de vaarten en grachten van de Beuningse Plas. Vanaf 19.00 uur zijn leden en niet-leden welkom bij clubhuis ‘de Lagune’, Verlengde Reekstraat 1a, om met de verlichte en versierde bootjes mee te varen. Om aan deze activiteit mee te doen moet men lid zijn. Kijk voor info en hoe aan te melden op www.wsvdebeuningseplas.nl. Doe dit wel voor 28 augustus 2014 .
 
Het programma:
19.00 uur  – Vuurkorven gaan aan en de kinderen kunnen marshmellows, broodjes en worstjes gaan roosteren. Scouting Beuningen’76 is van de partij en bouwt een waterwaardig bouwwerk. Try2 verzorgt bij het clubhuis gezellige live muziek
 
20.30 uur – Officiële opening van het club- en boothuis door burgemeester Van Eert en wethouder De Klein
 
21.00 uur – In  de buurt van de Lagunestraat, het ganzenmeertje en rondom deze vaargeulen varen de verlichte en versierde bootjes door wijk.
 
22.00 uur – Afsluiting bij het clubhuis met een hapje en een drankje rondom
 het vuur.
 
Nog geen lid van de leukste watersportvereniging van Beuningen?

Niet leden (volwassenen en kinderen) zijn altijd welkom om te komen kijken en lid te worden. Kijk voor info en inschrijven op www.wsvdebeuningseplas.nl.
 
Let op: Datum en programma zijn onder voorbehoud ivm de weersomstandigheden.