Win leuke prijzen tijdens de Lokale Duurzaamheidsmarkt

Foto:

Tijdens ‘De Lokale Duurzaamheidsmarkt’ op 23 augustus 2014 aanstaande zijn leuke prijzen te winnen. Een van de prijzen is een WakaWaka Smart. Een WakaWaka wat? Dit is een oplader op zonne-energie, met een zeer sterk LED licht én de capaciteit om uw iPhone, iPad of andere smartphones mee op te laden. Hiervoor hoeft u alleen een ‘duurzame tip’ voor de consument of de gemeente Beuningen bedenken.De Lokale Duurzaamheidsmarkt start vanaf 9.00 uur op het Julianaplein in Beuningen. Bij een vijftiental bedrijven kunt u deze gehele dag terecht om meer te weten te komen over een beter woon- en werkklimaat. Zo zijn deze dag specialisten die oplossingen aanbieden om energieverspilling te voorkomen, maar bijvoorbeeld ook specialisten die u meer kunnen vertellen over het opwekken van stroom met behulp van de zon.

Leuke prijzen winnen
Deze dag zijn er leuke prijzen te winnen, zoals een WakaWaka Smart. De WakaWaka verovert in hoog tempo de harten van de wereld. Deze LED lamp op zonne-energie zou gevaarlijke kerosine lampen kunnen vervangen in ontwikkelingslanden. In Nederland is de WakaWaka Smart vooral fijn omdat u nooit meer met een lege telefoon of tablet komt te staan. Op de camping in het een ideaal lampje om ’s avonds te gebruiken bij bijvoorbeeld het spelen van spelletjes.

Interesse in het winnen van een WakaWaka Smart of andere geweldige prijzen?
Verzin een tip voor uw medebewoners of de gemeente Beuningen hoe zij duurzamer kunnen leven. U kunt vooraf al een tip doorsturen naar [email protected]

Maar ook tijdens De Lokale Duurzaamheidmarkt kunt u een tip inleveren bij een van de deelnemers. De drie beste tips ontvangen diverse prijzen. De winnaars en de overige tips worden overhandigd aan de gemeente Beuningen en komen op de website delokaleduurzaamheidsmarkt.nl te staan. Kijk alvast voor inspiratie op die website naar de tips die al gegeven zijn in Nijmegen. 
Koopt u op 23 augustus een energiezuinige aankoop bij Expert Beuningen, dan maakt u kans op een dagje rijden in een Renault Twizy.
Heeft u interesse om als specialist op de markt te staan?  Er zijn nog enkele plaatsen over!
Gerelateerd(e) bericht(en)