Beuningse Oeverwal Loop op 21 september 2014

Foto:

BOL is een hardloopevenement en ontmoetingsplek voor jong en oud, voor de beginnende hardlopers tot en met gevorderde atleten en hun aanhang, alsmede voor bedrijven en hun relaties. Dit evenement wordt elk derde weekend van september gehouden. In 2014 is dat op zondag 21 september.  ‘Naast het hardlopen is het een ontmoetingsplek voor sportieve mensen met hun familie en aanhang’, meent de organisatie. ‘Het is ook de plek waar bedrijven zich laten zien met hun teams die deelnemen aan de cross. Zij presenteren zich als stimulators van gezonde werknemers en hun relaties en leveren zo ook een actieve bijdrage aan een levendig en gezond Beuningen.’

Onverhard terrein
Dit evenement onderscheidt zich verder door de mooie natuur en de team-cross. Na een voorzichtig begin is het dit jaar al uitgegroeid naar meer dan 20 teams. De cross is ingrijpend aangepast en gaat nu op een paar stukjes na, over onverhard terrein door de velden, boomgaarden, uiterwaarden , bos en schuur. Speciaal hiervoor worden er bruggen gebouwd.

Life optreden
Ook nieuw dit jaar is het life optreden tijdens de start en na afloop. Zoals ook bij grote evenementen gebeurt, zal Anne Postma de BOL openen met het geweldige nummer, ‘It’s a beautifull day‘ van Queen. Het zorgt voor rillingen, extra motivatie en spirit.

Na afloop zal Anne ook samen met haar gitarist optreden tijdens de after party en voor een geweldige en gezellige sfeer gaan zorgen. Anne is een professioneel zangeres, geboren en getogen Beuningse en een bijzonder talent.  Zij heeft bij verschillende projecten, zoals Rigter! Live van 3fm en het Michael Jackson Tribute Concert in de Heineken Music Hall. Ook bij Guus Meeuwis, Van Dik Hout, Acda & de Munnik, Do, Hind, Jim Bakkum, 3 J’s, Ellen ten Damme, Giovanca en Sharon Kips en andere heeft Anne meegewerkt.

Voor meer details (o.a inschrijven, parcours, programma, nieuws, etc.) over de BOL kunt op de website beuningseoeverwalloop.nl

FB            :
http://www.facebook.com/beuningseoeverwalloop

Twitter  :
http://www.twitter.com/oeverwalloop