Molenfeesten Winssen 

In het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 september 2014 vormt de
Beatrixmolen aan de Molenstraat 37m in Winssen het decor voor tal van
activiteiten. Een weekend vol vermaak voor iedereen; van jong tot oud.Vrijdagmiddag 5 september van 14.00 tot 16.30 uur: 50-plus middag.
Voor de 50-plussers hebben wij in de tent een spectaculaire bingo met prijzen, die door Winssense ondernemers beschikbaar zijn gesteld.  De hoofdprijs betreft deze keer een weekend in Willingen (D)! U wordt verwelkomd met een gratis kopje koffie of thee. Het duo Keigezellig zorgt voor de muzikale omlijsting.

Vrijdagavond 5 september van 20.30 uur tot 0.30 uur: Tentfeest.
Om 20.30 uur start de tweede editie van het Tentfeest in Winssen. De eerste editie was zeer succesvol, dus alle reden om dit te herhalen. Ook dit jaar zal de muziek verzorgd worden door verschillende DJ’s en is er ook weer het “foute uur”. Tentfeest Winssen is voor jong en oud!
Toegang vanaf 14 jaar. Nog geen 18? Dan geen alcohol!
De entree bedraagt € 5,-; na 22.00 uur is dit € 7,50. Consumptieprijs: € 1,50 per munt.
Meer informatie is te vinden op www.tentfeestwinssen.nl.

Zaterdagmiddag 6 september van 14.00 tot 16.00 uur: Kindermiddag.
Kinderen kunnen zich deze middag naar hartenlust uitleven. De reizende fabriek komt langs. Fietsend kunnen de deelnemers een schilderij produceren. Scouting – Winssen zal deze middag met een heuse kabelbaan aanwezig zijn. Verder kunnen de kinderen timmeren/knutselen en ook  pony rijden behoort tot de mogelijkheden. Je kunt worden geschminkt. Er is ook een stormbaan en voetbalkooi voor de wat oudere kinderen.
Voor de kleinsten is er een springkussen en verzorgt poppentheater Tingeling 2 voorstellingen.
Alle activiteiten zijn gratis.

Zaterdagavond 6 september van 21.00 tot 1.00 uur: Winssense Avond.
Deze gezellige avond mag u echt niet missen. We hebben kosten nog moeite gespaard om de gerenommeerde band “Reflex” in te kunnen huren.  Deze 4-koppige band is van alle markten thuis: de nieuwste hits, Nederlandstalige nummers, popmuziek, maar ook gezellige vlotte dansmuziek, maken deel uit van het uitgebreide repertoire van deze band. Wil je alvast een voorproefje?  Kijk dan op www.reflexmusic.nl.
Voor deze avond vragen wij een bescheiden entree van  € 5,- p.p.

Zondagochtend 7 september 10.30 uur: Heilige Mis
De Heilige Mis in de tent is inmiddels een goede traditie. Pastor Visschedijk gaat u in deze dienst voor. Vita Nuova en Ulto verlenen muzikale medewerking. Kinderkoor Dingedong zal aansluitend aan de Heilige Mis een mini-concert geven.

Zondagmiddag 7 september     11.30 uur tot 17.00 uur: creativiteitsmarkt
Van 13.00 uur tot 18.00 uur: matinee in de tent
Van 14.00 uur tot 15.00 uur is er een demonstratie van politiehonden.
In de tent is er gezellige muziek met een tropische verrassing! De molenaren zullen rondleidingen in “hun” molen verzorgen. Op het buitenterrein zullen de  Amaretto´s en dweilorkest Brulto-Bende van zich laten horen.
Voor de kinderen is er natuurlijk weer de stormbaan en het springkussen. Er zijn verder verschillende activiteiten voor jong en oud in de tent en op het terrein.
De entree is gratis.

Meer informatie over de komende Molenfeesten is te vinden op www.MolenfeestenWinssen.nl.
Leuke foto’s van 2012 vindt u in de Agenda. (Klik op de foto om door de reeks te bladeren).
De Molenfeesten worden in en rondom de Beatrixmolen in Winssen gehouden.

HS