Watersportvereniging neemt club-/botenhuis officieel in gebruik

Zaterdag 30 augustus organiseerde Watersportvereniging de Beuningse Plas voor de zevende keer de Water- en Vuurtocht in de vaarten en grachten van de Beuningse Plas. Dit jaar werd de sfeervolle tocht aangegrepen om het club- en botenhuis officieel te openen. Burgemeester Carol van Eert verrichtte de openingshandeling.”We hebben anderhalf jaar geleden het botenhuis al in gebruik kunnen nemen”, vertelt Inge Hermans, voorzitter van WSV De Beuningse Plas. “We waren daar toen al ongelooflijk blij mee. Dat we niet meer met tenten hoefden te sjouwen en alles zo in het botenhuis konden leggen. Dankzij een aantal grote sponsoren hebben we veel materiaal kunnen aanschaffen. Zaken die een  vereniging nooit zelf kan bekostigen. We zijn diegene die dat mogelijk gemaakt hebben daar heel dankbaar voor.”

“Na het botenhuis waren we de koning te rijk toen we de toiletten en de doucheruimte in gebruik konden nemen. Want we hadden hier dan wel het botenhuis en  de buitenruimte dat door de gemeente beschikbaar gesteld is maar, als iemand vroeg of ze naar toilet konden dan moest ik ze toch vertellen dat ze eventjes naar huis moesten. Nu ook onze instructieruimte / kantine in gebruik is, willen we er even bij stil staan en iedereen bedanken die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Ook onze vrijwilligers en het bestuur dat al jaren als een hecht team hier aan gewerkt heeft.”

De burgemeester knipt het lintje door
d8cjjyizh6r3cc1ye8aolwq7c

Nadat het glas geheven was, vertrokken de leden voor de tocht door de vaargeulen.
fje1g65fr9h4ga88rdp5dr23q

Scouting Beuningen’76 heeft, net als eerdere jaren, de leden van de watersportvereniging geholpen met het bouwen van een vlot.
s8bnqhwu7z8cqenhvimvqjfwx

Try2 zorgde gezellige live muziek bij het clubhuis
sxy7w39xzxj0xlg3j10ualc6h

Klik op de afbeelding boven aan het bericht om door de fotoreeks te bladeren.
Foto’s/Tekst: Tom Hessels / Hessels Media