Jumbo komt naar Beuningen

Foto:

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan het Thorbeckeplein in Beuningen. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op vrijdag 24 oktober haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 12 november zijn inwoners van Beuningen en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Zij kunnen dan profiteren van de unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.C1000 Kalkman maakt overstap naar succesvolle Jumbo formule

Het ondernemersechtpaar Michael en Hannie Kalkman is klaar voor de overstap naar Jumbo: “Dit is een positieve stap voor ons winkelteam en voor onze klanten. We kijken er erg naar uit om hen straks kennis te laten maken met de nieuwe winkel. Het versplein met een ruime keuze aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen is echt het paradepaardje.”

Bijzonder is dat de winkel wordt ingericht volgens de allerlaatste uitgangspunten van de Jumbo formule. Zo wordt de winkel voorzien van een ambachtelijke slagerij en kunnen klanten straks nog vlotter winkelen met een uniek zelfscan systeem. Ook nieuw in de winkel is dat klanten straks zelf een bakje met diepgevroren vis zoals gamba’s en mosselen kunnen samenstellen, in de wandelgangen ‘schepvis‘ genoemd. In totaal biedt Jumbo Kalkman ruim 1.450 vierkante meter winkelplezier.

Klant centraal
Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten: “We zijn erg trots op de nieuwe winkel van ondernemersechtpaar Kalkman. Samen met alle Jumbo collega’s kijk ik er naar uit om inwoners van Beuningen en omgeving kennis te laten maken met onze unieke Jumbo formule. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit een groot en divers assortiment en garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”

7 Zekerheden
Jumbo garandeert deze formule door de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo de laagste prijs. Als de klant een product ergens anders goedkoper vindt, wordt de prijs aangepast. Als dank krijgt de klant het product gratis mee. Om deze beloftes te waarborgen, volgen alle medewerkers van Jumbo een 7 Zekerheden training.

Verhuispakket
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 Kalkman in Beuningen kunnen vanaf woensdag 8 oktober Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij Jumbo Kalkman inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bekende gezichten
In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

balk-620x5
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt. 
Om de Facebookpost te bekijken, hoef je geen account te hebben.