Dat verdient een bloemetje!

Foto:

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig, intensief en onbetaald zorgen voor een hulpbehoevende, chronisch zieke of gehandicapte partner, ouder, kind, vriend of buur. Kenmerkend voor mantelzorg is dat er altijd sprake is van een persoonlijke band (het zijn dus geen vrijwilligers).

Verrast u ook een mantelzorger met een gratis bloemetje op 10 november?
Vrijwilligerswerk is ook fantastisch maar daar kies je voor. Voor mantelzorg kies je niet, het overkomt je omdat iemand in je naaste omgeving veel extra zorg en aandacht nodig heeft. Veel mensen in Nederland verlenen mantelzorg. Daarom is 10 november uitgeroepen tot de landelijke Dag van de Mantelzorg.
Bloemenactie 2014
In de gemeente Beuningen worden mantelzorgers (jong en oud) in het kader van de Dag van de Mantelzorg verrast met een gratis mantelzorgbloem. Het uitreiken zal dit jaar gebeuren op maandag 10 november. Kent u een mantelzorger die al langdurig zorg verleent en waarvan u vindt dat hij/zij als waardering een bloemetje verdient? Op maandag 10 november wordt er dan door vrijwilligers van Stichting Perspectief een bloemetje thuisbezorgd.
Aanmelden
U kunt mantelzorgers aanmelden (vóór 3 november 2014) bij het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Perspectief 024-6750 939 op alle werkdagen van 9.00u tot 17.00u. Samen met u wordt dan een aanmeldformulier ingevuld of opgestuurd. U kunt ook mailen met vermelding van naam en telefoonnummer naar [email protected] Dan neemt zij contact met u op. Bezoekadres Stichting Perspectief: Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen.
Foto: Dag van de Mantelzorg 2013, Met een volle kofferbak  en een brede lach op pad
balk-620x5
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt. 
Om de Facebookpost te bekijken, hoef je geen account te hebben.