Theater de Molen: Nadja mag zich niet vervelen!

Foto:

Nadja is al een tijdje ziek. De doctoren zeggen dat Nadja zich niet mag vervelen en opgevrolijkt moet worden. Vader en moeder doen hun best, maar niets helpt. Geen lieve pop, lekkere chocolademelk met koekjes. Zelfs niet spelen met vriendinnetjes. Op een ochtend weet Nadja wat ze wel wil: een olifant. Niet zo eentje uit een prentenboek of uit de speelgoedwinkel. Nee, ze wil een echte.Een vrolijke voorstelling over je somber voelen en over vriendschap. Over je fantasie waarin niets onmogelijk is. Over dromen zo groot als een olifant.

Troupe A’dour is een gezelschap voor muziek en theater en verzorgt concerten, (muziek)theater producties, educatieve projecten en workshops op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen. Troupe A’dour werkt in concert- en theaterzalen, maar ook op scholen en bijzondere locaties. Het gezelschap werkt met professionele en amateur kunstenaars.
Troupe A’dour maakt producties waarin literatuur samengaat met klassieke muziek. De Olifant is zo’n productie. Het gelijknamige verhaal van Alexander Koeprin (1870-1938) is hierin verweven in de pianocyclus Kindermuziek, opus 65 van SergeiProkofiev (1891-1953).

De voorstelling wordt uitgevoerd door Janneke Everaars (spel, zang en ukelele) en Irina Parfenova (piano). De regie is in handen van Pieter Scholten en het decor van Gérard Schiphorst.

Activiteit: Muziektheater met de voorstelling De Olifant van Troupe A’dour  
Datum: Zondag 12 oktober 2014
Aanvang: 14.00 uur
Doelgroep: Kinderen vanaf 4 jaar
Entree: € 6,50

Locatie: Theater de Molen
Adres: Molenstraat 54 Beuningen
Reserverentheaterdemolen.nl

theaterdemolen-tm-november

HS