Peutergym van start in november

Foto:

Klimmen, klauteren, springen, dansen en rollen: wat thuis niet altijd kan of mag, is wel mogelijk tijdens peutergym bij Mini gym!

Jessica Römer, 30 jaar en moeder van 2 kinderen, start op 21 november 2014 met de eerste gymles in sporthal De Leghe Polder in Beuningen. “Mini Gym is ontstaan uit de combinatie van mijn kennis van de opleiding Pedagogiek en mijn liefde voor sport”, vertelt Jessica. “Ik wil iets kunnen betekenen voor anderen op het gebied van gezond bewegen. De lessen bij Mini gym zijn voor peuters van twee tot vier jaar, die samen met vader, moeder, opa of oma, lekker wil gymmen in een ‘echte’ gymzaal.”
“Tijdens de gymlessen doen we spelletjes in de kring, we spelen met ballen, hoepels, ballonnen, enz. We bewegen o.a. op eigen muziek en gaan gebruik maken van de grote gymtoestellen zoals kasten, banken, matten en de trampoline. De peuters krijgen spelenderwijs, wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen. Hierdoor zal hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling worden versterkt.”
Eerste les gratis
Het doel van de lessen is om het kind vrijer, beter en zelfbewuster te laten bewegen en  het versterken van de band tussen ouder/verzorger en het kind. De eerste les op vrijdag 21 november start om 09:45 uur. U bent van harte welkom om deze les mee te komen doen.

“Uiteraard is de eerste les gratis!”, zegt Jessica. “Ik heb er heel veel zin in! Ik hoop u ook!”

Heeft u nog vragen? Kijk dan op de website www.mini-gym.nl.
Misschien alvast leuk om te weten…. In 2015 gaan wij ook kleuter gymlessen geven.
peutergym