Feestelijke opening Jumbo Beuningen

Om precies 09:00 uur opende JUMBO Beuningen haar deuren voor het massaal aanwezige publiek. Na het welkomstwoord van  Colette Cloosterman-van Eerd (Directeur formule en innovatie en mede eigenaar van het familiebedrijf Jumbo supermarkten) heeft Michael Kalkman na een kort woord, samen met zijn personeel de openingshandeling gedaan.Met een knallend confetti vuurwerk werd de nieuwe supermarkt voor Beuningen officieel geopend. Bij binnenkomst ontvingen de eerste 300 klanten een bosje bloemen. Binnen werd het snel druk en moesten de klanten zoeken naar de vertrouwde en nieuwe producten. 

Colette Cloosterman-van Eerd over de Jumboformule: “Er wordt steeds weer opnieuw gekeken naar de locatie en de omgeving waarbij er een keuze wordt gemaakt over kleuren, inrichting en materialen. Hierdoor heeft iedere Jumbo vestiging een eigen karakter.”  Een boodschappentas voller en een gratis appeltaart rijker hebben de eerste klanten kennis gemaakt met de nieuwste Jumbo. 
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt (over 1.000 views op FB)
Michael en Hannie Kalkman, en bedrijfsleider Rob Cobussen delen bloemen uit
ecntojg2d46a36vsrhp7ips1d
Felicitaties voor de nieuwe winkel
ifwnknz9a2wpcv8m82x4mzps1
Vandaag geldt een uitzondering op ‘4e in rij gratis boodschappen’ 🙂
rnc9nzukxi4z7xu6kl0suenog
De eerste betalende klant bij Jumbo Beuningen is een feit!
zm3yq1k55nzjojwki6vo6g5jy
Klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen krijgen gratis een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 16 november 2014.

Dinsdag was het personeel in het dorp, in de nieuwe kleren de opening aan het promoten

Cookieinstellingen