Komt Van Cranenbroek naar Bull Beuningen?

De firma Van Cranenbroek uit Budel heeft bij de gemeente Beuningen het verzoek gedaan om op de locatie van Tuincentrum Bull een nieuwe vestiging te mogen openen. Volgens het college van Beuningen gaat het om een complexe aanvraag. Verdere onderzoeken moeten de haalbaarheid en wenselijkheid van het bedrijf op deze locatie uitwijzen.Het college van B&W wijst er op dat Van Cranenbroek artikelen in het assortiment heeft die ook bij tuincentra of bouwmarkten te verkrijgen zijn en producten die ook in het centrum van Beuningen te vinden zijn. Om diverse vragen omtrent o.a. de verkeersstructuur en de toekomstperspectief voor de detailhandel in Beuningen te inventariseren en de kernvraag, of Van Cranenbroek zich op de locatie van Tuincentrum Bull mag en kan vestigen, te kunnen beantwoorden, gaat de gemeente expertise inhuren.

Het bedrijf Van Cranenbroek is een middelgrote handelsonderneming, gespecialiseerd in tuinmachines, tuinmeubelen met accessoires, gereedschappen, heaters, generatoren, doe-het-zelf-producten, enz. De hoofdvestiging in Budel heeft nog vier andere winkelfilialen in Dongen, Landgraaf, Schijndel en Opglabbeek (B). 
In Oss afgewezen
Afgelopen maanden is er veel discussie geweest in het college van B&W in Oss waar het bedrijf een zelfde verzoek had neergelegd. In Oss is het verzoek afgewezen omdat het bedrijf producten verkoopt die ook in het centrum van de gemeente te koop zijn.
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt 
(meer dan 1.000 bereikte personen op FB)

Cookieinstellingen