Download app voor herinnering afvalinzameling

Om het milieu te sparen krijgen inwoners van de gemeente Beuningen de papieren afvalwijzer van Dar niet meer automatisch toegestuurd. Wilden ze dit wel, dan moest men zich hier eind 2013 voor aanmelden. 

Persoonlijke digitale afvalwijzer
De papieren afvalwijzer wordt deze week in de gemeente bezorgd. Diegene die het niet meer ontvangen kunnen een persoonlijke kalender bekijken op afvalkalender.dar.nl. Hier vult men postcode en huisnummer in en vindt vervolgens worden eenvoudig de inzameldata getoond. De persoonlijke afvalkalender kan ook uitgeprint worden.

App

Naast de digitale afvalwijzer is er ook een app met meer gemak. U kunt instellen wanneer u een  automatische melding wilt krijgen waarin staat welke afvalsoort buiten kan worden gezet. Zo hoeft u niet meer te twijfelen of de gft-container of het restafval naar buiten kan.
De app is zowel voor iOS als Android te downloaden. Meer informatie over de app is te vinden op www.dar.nl/app.  
Afmelden en aanmelden
Heeft u de papieren versie ontvangen maar ook de digitale versie of app geprobeerd en bevalt dat? Meld u alsnog af zodat u de afvalwijzer voor 2016 niet meer ontvangt. Afmelden maar ook aanmelden kan op dar.nl > Afvalwijzers.
Voor vragen over de (afval)inzameling neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of [email protected].
Dit bericht is een Facebook-hoogtepunt
(meer dan 1.000 bereikte personen op FB)
Cookieinstellingen