Tienjarige DJ Benjamin Bogart doet publiek versteld staan

Foto: Beuningen.Nieuws

“Als ik mijn ogen dicht doe en luister, dan zou ik zeggen dat er een volwassen vent staat te draaien in plaats van een jochie van tien dat net een jaar bezig is”, zegt Raymond Kersjes van Kersjes Verhuur uit Beuningen.

 

“Ik heb Bennie van den Bogaard zoals zijn echte naam is, toevallig gisteren al bij de Matrixx ontmoet en ik was meteen onder de indruk. Bennie bouwt met de toonregeling een climax op en af. Hij heeft ritmegevoel, een juiste timing en hij draait de hits die bij de jongelui bekend zijn. Van de week mocht hij voor openingstijd bij de Matrixx draaien en aan de hand daarvan heeft hij een uitnodiging van een discotheek in Arnhem en mag hij bij WebFM een uurtje draaien. Toen ik hem bij de Matrixx hoorde dacht ik al ‘nou, dat is goed’, en niet onbelangrijk hij heeft goede apparatuur en hij heeft er plezier in.”

Zomaar iemand uit het publiek tijdens het open podium voor Beunings talent en muziek bij Beuningen On Ice, wil graag vertellen wat hij van Benjamin Bogart vindt: “Hij draait bijna net zo goed als DJ’s op feesten zoals bij Pussi Lounge, Matrixx at the park met de vierdaagsefeesten of een ander goed feestje bij de Matrixx. Zijn keuze van muziek en de overnames zijn heel goed. Hij kan de muziek echt heel goed van het ene nummer naar het andere overbrengen. Hij wordt volgens mij over tien jaar een nieuwe Hardwell of nieuwe Armin van Buuren. Ik hou van muziek en ben een techno-fan, een hardstyle-fan, ik hou van van alles en nog wat, ook van Michael Jackson, noem maar op en deze jongen is echt goed!”

Bennie van den Bogaard is tien jaar en woont in Beuningen. Pas een jaar geleden is hij op les gegaan om muziek te leren mixen. Zijn ouders hebben apparatuur voor hem gekocht en sinds kort (11 oktober om precies te zijn) heeft hij zijn eerste set gemaakt voor op soundcloud! Luister die hier af https://soundcloud.com/benjamin-bogart-1/benjamin-bogart-session-1.
Of kijk op YouTube naar de Benjamin Bogart – Promo Session #1.

benjamin-bogart
Foto boven: De fans uit de leeftijdscategorie waarbij de muziek favoriet is willen met Benjamin op de foto maar ook onder leeftijdsgenootjes heeft hij fans getuige de foto hieronder.benjamin-bogart-BNG-P1210967

 

 

Cookieinstellingen