Prijzenregen op schoolbasketbaltoernooi voor de Hoeven

Foto: Photop.nl

Vijf podiumplaatsen voor De Hoeven, twee bij de groepen 5/6 en drie op de dag van de groepen 7/8. De andere prijzen waren voor De Dromedaris en De Peppel. De finale werd gespeeld onder toeziend oog van wethouder Geert Hendriks, hij mocht ook de sprongbal opgooien bij de start van de finale.

In de laatste dagen van het oude jaar begon op maandag het schoolbasketbaltoernooi voor de groepen 5/6. Dit jaar waren hiervoor negen deelnemers die in de race waren voor 1e, 2e, 3e of de sportiviteitsprijs. Uiteindelijk wonnen ‘De 6B-Toppers’ (De Hoeven) de eersteprijs, ‘De Snelle Snuiters’ (De Dromedaris) werden tweede, ‘BC Kings’ (De Hoeven) heeft de derde prijs en ‘Team GO!’ (De Dromedaris) won de felbegeerde sportiviteitsprijs.

Op de voorlaatste dag van het oude jaar deden zestien teams van de groepen 7/8 mee aan het schoolbasketbaltoernooi. De eerste prijs ging naar ‘The Dunkers’ (De Hoeven), ‘De Basket Bende’ (De Hoeven) had dubbel feest met de tweede prijs en sportiviteitsprijs, ‘De Populieren’ (De Peppel) werden derde.

Wethouder Geert Hendriks heeft een aantal wedstrijden van de groepen 7/8 gezien en de sfeer geproefd in de zaal. Geert heeft als wethouder sport in zijn portefeuille, hij was tevreden over de actieve jeugd in de kerstvakantie. Was het niet bij Beuningen On Ice dan was het wel op het schoolbasketbaltoernooi van Challenge, of een van de andere sporten die in de winter tijdelijk naar de Tinnegieter zijn verhuisd.

Mede door de giften van vele winkeliers in Beuningen was het op beide dagen ook mogelijk om een uitgebreide loterij te houden. Dit werd gehouden na de dunkshow die verzorgd werd door Magixx uit Wijchen. Zonder hen en de vrijwilligers van Challenge was dit toernooi niet mogelijk.

Volledige lijst groepen 5/6:
1 De 6B-Toppers (De Hoeven)
2 De Snelle Snuiters (De Dromedaris)
3 BC Kings (De Hoeven)
4 Team GO! (Sportiviteitsprijs; De Dromedaris)
5 Sprinkhaantjes (De Kameleon)
6 Coole Tigers (De Hoeven)
7 De Hoeven Boys (De Hoeven)
8 Fireball (De Dromedaris)
9 Triangel 1 (De Triangel)

Volledige lijst groepen 7/8:
1 The Dunkers (De Hoeven)
2 De Basket Bende (Sportiviteitsprijs; De Hoeven)
3 De Populieren (De Peppel)
4 FC Knolpower (De Hoeven)
5 De Badeentjes (De Triangel)
6 Dromedaris Power (De Dromedaris)
7 De Ruyter 1 (De Ruyterschool)
8 Crazy Tsjatsjatsja’s (De Kameleon)
9 De Triangel 2 (De Triangel)
10 De Kakelende Kipjes (De Hoeven)
11 De Ruyter 2 (De Ruyterschool)
12 The Dark Devils (De Hoeven)
13 De Pepballers (De Peppel)
14 The Champions (De Kameleon)
15 8A (De Dromedaris)
16 The Muppets (De Kameleon)

Cookieinstellingen