Schrijf je in voor Beuningen Got Talent

Foto: .

Zo net na de carnavalsvakantie is stichting Actie Comité Beuningen alweer bezig met de voorbereidingen van het volgende feest, namelijk de 47e editie van de Lentefeesten. Dat zal dit jaar in het weekend van 17 t/m 19 april plaatsvinden.

Ook dit jaar kun je weer mee doen met Beuningen Got Talent. Voorgaande jaren was dit een groot succes met veel gevarieerde acts, waardoor we nu met trots het eerste lustrum kunnen aankondigen.

Nieuw dit jaar is dat er TWEE prijzen te vergeven zijn en dat mede dankzij een nieuwe sponsor. Namelijk één prijs voor zang en één voor dans en overige acts. Het bleek voor de jury de afgelopen jaren te moeilijk om een goede keuze te maken door de grote verscheidenheid van acts. Het was een beetje appels met peren vergelijken, zoveel goede talenten waren er. Daarom zijn wij zeer verheugd dit nu apart te kunnen belonen.

Dit lustrumjaar moet natuurlijk grootser zijn dan ooit. Maar daarvoor hebben wij echte talenten zoals jij nodig! Daarom deze oproep voor jong en oud:
Heb jij zang- of danstalent, bespeel jij een instrument of ben je de nieuwe Hans Klok? En wil je dat graag laten zien op een groot podium in het centrum van Beuningen?

Schrijf je dan nu in via de website: www.lentefeestenbeuningen.nl. Dit kan t/m zondag 5 april 2015. Voor vragen kun je mailen naar: [email protected].

Bij voldoende aanmeldingen zal Beuningen Got Talent over 2 dagen verspreid worden, te weten op zaterdag 18 april de voorronde en op zondag 19 april de finale. Er is een vakkundige jury aanwezig. De winnaar mag een professionele CD-/DVD-opname laten maken in een echte studio. Maar het gaat natuurlijk vooral om het meedoen!

Voorwaarden van de act zijn: Het moet op een podium passen, er mag niet geplaybackt worden en de act mag niet langer duren dan 3 minuten.

Wij kijken naar jullie uit en hopen dat we er samen een spetterende 5e editie van kunnen maken!

Stichting Lentefeesten

bgt-poster

Cookieinstellingen