Suzan Seegers brengt hommage aan Toon Hermans

In haar succesvolle solotournee SUUS zong de Limburgse haar eigen repertoire en een enkel lied van Toon Hermans. Op velerlei verzoek wijdt zij nu een complete voorstelling aan haar beroemde streekgenoot.

SUUS ZINGT TOON laat het publiek kennismaken met bekende en onbekende pareltjes uit het tijdloze oeuvre van welhaast de meest geliefde theaterpersoonlijkheid, zanger, tekstdichter die Nederland ooit rijk was.

Maurice Hermans, zoon van Toon en groot fan van Suus, juicht toe dat deze veelzijdige theatervrouw met haar geheel eigen schwung het unieke materiaal van zijn vader nieuw leven inblaast.

SUUS ZINGT TOON is een productie van OpusOne. De muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk en Frans Schraven neemt de regie voor zijn rekening.

Één interessante verzameling nieuwe liedjes van Hermans, te horen in een klein, intiem, lief programma.’’ (Volkskrant)
‘’Bij vlagen is het niet de zangeres die op het podium staat, maar de grote cabaretier. Zo dicht komt ze bij hem in de buurt.’’ (Dagblad de Limburger)
‘’Suzan is in staat met charme, komisch talent en schitterende stem een zaal te boeien en mee te voeren naar hoger sferen waar het uitstekend toeven is.’’ (Musicalsites)

Cast: Suzan Seegers (zang), Marc-Peter van Dijk (muziek)
Regie: Frans Schraven

Activiteit: Muziektheater, Suus zingt Toon
Datum: Vrijdag 20 maart 2015
Aanvang: 14.00  uur
Entree: € 16,50

Locatie: Theater de Molen
Adres: Molenstraat 54 Beuningen
Reserveren: theaterdemolen.nl

HS