Natuurwandeling voor wandelmaatjes

Foto: publiek domein

Het Dijkmagazijn en ’t Centrum Weurt organiseren opnieuw een wandeling voor “singles’, op zondag 12 juli. Wie graag tussen het groen loopt maar een wandelmaatje mist, kan er misschien een vinden tijdens de wandeling door de uiterwaarden. Wie wil kan daarna even uitpuffen op het terras van ’t Centrum.

Elke tweede zondag van de maand start er een wandelmaatjestocht met soep toe vanuit ’t Centrum. Op zondag 12 juli loopt de tocht vooral in de schaduw van de wilgen. Daarvoor volgen we de paadjes die de paarden maken. Die paden slingeren door het gebied. Als er een ontmoeting met de paarden is, weet de gids te vertellen hoe de paarden hun dagen doorbrengen. De wandeling biedt een ongedwongen kans om nieuwe wandelmaatjes te leren kennen, voor wie wil. De gids weet de weg in de uiterwaarden en zal kort stil staan bij bijzondere plekjes. Al wandelend is er voldoende tijd om ook met anderen te praten.

Wie wil kan aanschuiven op het terras en misschien een afspraak te maken met een nieuw wandelmaatje voor een volgende tocht. Deze wandeling is mogelijk gemaakt door Beuningen samen in beweging.

Wandelmaatjestocht, zondag 12 juli, 10.30-12.00 uur. Kosten, 3,50 voor de wandeltocht, excl. consumpties.

Startplaats ’t Centrum, Past. Van de Marckstraat 7, Weurt.

Info en evt. reserveren: hetdijkmagazijn.nl.

Cookieinstellingen