Speijers Sports gaat verhuizen

BEUNINGEN – Na 8 jaar is het eindelijk zo ver, Speijers Sports gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. In augustus verlaten de sporters het oude pand op het Asdonckterrein en betrekken ze een grote loods op het Aalsterveld 70 in Beuningen.

“Niet alleen werd het pand te oud, ook werd het te klein. Sinds onze start in 2008 hebben we zoveel leden gekregen dat we ze bijna niet meer kwijt kunnen,” aldus eigenaar Remo Speijers. Het vinden van een geschikte nieuwe locatie bleek echter niet eenvoudig. “Er zijn de afgelopen jaren heel veel plannen voorbij gekomen voor een nieuw pand. Van nieuwbouw tot verschillende kleinere locaties. Financieel was het ook zeker niet gemakkelijk, maar gelukkig hebben we niet te snel gehandeld en gewacht op de perfecte plek voor een doorstart.”

Speijers_Asdonck_2

In 2008 startte Remo de sportschool op 22 jarige leeftijd. Door keihard te werken en het doorvoeren van zijn eigen visie op sport en bewegen, ontwikkelde Speijers Sports zich tot een erkende en volwaardige sportclub. “Van het huidige pand wisten we dat het maar een tijdelijke locatie was. Het kopen van een pand is echt een beloning voor al ons harde werk en geeft ons ook eindelijk een gevoel van zekerheid. Het is echt een droom die uitkomt.”

Het concept van de sportschool blijft in het nieuwe pand hetzelfde volgens Remo. “Kwaliteit staat bij ons voorop. We blijven ons focussen op functioneel trainen, personal training en de small group personal trainingslessen Rebel Fit. Daarnaast doen we ons best om de sfeer en het persoonlijk contact met de sporters dat we in het oude pand opgebouwd hebben, te bewaren. Want dat maakt ons anders dan andere sportscholen.”

De sportschool zal tijdens de verbouwing niet dichtgaan. Speijers Sports gaat pas over als het nieuwe pand klaar is voor gebruik. Verder zal er voor de leden weinig veranderen. “Bijna alles blijft hetzelfde, alleen worden we veel groter en krijgen onze sporters meer ruimte om vrij te trainen. We kunnen hierdoor meer uren Rebel Fit en personal training aanbieden waardoor we beter aan de vraag van onze sporters kunnen voldoen.” Het bestaande aanbod wordt daarnaast aangevuld met nieuwe krachttoestellen, een dubbele Rebel Dome, een sprintbaan, een core en foamroll deck, een ruime bar met lounge en een klein gezondheidscentrum. Remo voegt daar nog aan toe: “De aankleding blijft uniek. Opnieuw wordt er met graffiti gewerkt en er komen stoere zeecontainers in de zaal te staan. Daarmee kunnen we in de grote ruimte toch verschillende hoeken creëren waarmee we het knusse gevoel van het oude pand weer terug kunnen brengen.”

Ondanks alle positieve vooruitzichten, wordt de verhuizing toch een zwaar traject voor Speijers Sports. “De aankoop van een nieuw gebouw slokt direct bijna ons volledige budget op. Daarom zijn we nog heel hard opzoek naar sponsoren die ons kunnen helpen onze droom te realiseren. We hebben sponsorpakketten samengesteld waardoor onze geldschieters er ook echt iets voor terugkrijgen. Bijvoorbeeld gratis trainingen of exposure in de nieuwe sportschool. Maar eigenlijk is alle hulp welkom, in welke vorm dan ook.”

Speiijers_Asdonck_1

In augustus staat de verhuizing gepland, maar de officiële opening vindt plaats op zondag 28 augustus. Voor meer informatie over de nieuwe sportschool of hoe je Speijers Sports kan helpen, neem een kijkje op www.speijerssports.nl/verhuizing.

Cookieinstellingen