Rozemarijn over SimpelSlank in samenwerking met Margriet

Foto: RoosVisie

Rozemarijn van Lieshout is 31 jaar oud en woont in Winssen, gemeente Beuningen. Al jaren begeleid ze anderen om hun doelen te verwezenlijken. “Mensen coachen om hun leven makkelijker en fijner te maken is iets waar ik ontzettend veel voldoening uit haal”.

Om die reden is ze na de middelbare school Maatschappelijk werk gaan studeren aan de Hogeschool in Nijmegen. “Ik wilde mensen begeleiden naar een punt waarin ze zelf weer de touwtjes in handen konden nemen”.

Studentenperiode

Tijdens haar studentenperiode kwam ze behoorlijk wat kilo’s aan. “Vanaf dat moment begon mijn eigen strijd met overgewicht en met eten. Deze strijd heeft 10 jaar geduurd waarin ik zelf ook alle diëten heb geprobeerd die je maar kunt bedenken. Van crash diëten tot koolhydraat arme diëten”.

In deze periode werd tevens haar interesse in voeding en gezondheid aangewakkerd. “Ik wilde hier meer van weten. Nu heb ik de diploma’s Gewichtsconsulent en Fitness trainer in mijn zak met een specialisatie in sportvoeding”.

Passie

De passie van Rozemarijn is mensen helpen te begrijpen waarom ze niet tevreden zijn met hun lijf en het geluk in zichzelf te vinden. “In mijn ogen is geluk een passend gewicht en een goede gezondheid, weten wie je bent en trots zijn op jezelf”.

Bij Rozemarijn kwam de verlossing toen ze merkte dat je prima gewicht kunt verliezen terwijl je blijft genieten van lekker eten. “Dit is de boodschap die ik mee geef aan al mijn cliënten die ik begeleid in mijn praktijk in Winssen”.

Simpelslank dieet

Naast haar eigen praktijk werkt ze als freelancer bij Sanoma uitgeverij. Vooral de bladen Margriet, Libelle en Flair zijn bekend. “Vanaf afgelopen september ben ik de voedingsdeskundige van SimpelSlank. Een nieuw project van Sanoma. SimpelSlank helpt mensen op een verantwoorde manier gewicht te verliezen”.

Om mensen nog meer te helpen en te steunen is haar gevraagd om een afslankplan te schrijven waarin mensen stap voor stap begeleid worden naar gezond gewichtsverlies. Dit is het 30-dagenafslankplan geworden. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen die gewicht wil verliezen en later ook het gewicht eraf wil houden. Dit maakt het anders dan andere afslankboeken. Het gaat namelijk niet alleen om het afvallen, het gaat erom dat de manier van eten voorgoed veranderd.

simpelslank

Sinds 31 mei ligt het 30-dagenafslankplan van SimpelSlank in de winkel. Dit plan is opgesteld in samenwerking met de Margriet.  Het plan is onder andere verkrijgbaar als magazine in grote supermarkten, Primera en Bruna of te bestellen op www.simpelslank.nl

Cookieinstellingen