Openingsfeest Jeugd Activiteiten Centrum Beuningen

Foto: Waasdaa

Zaterdag 25 maart a.s. is het dan eindelijk zo ver. Na een verhuizing en het vele klussen opent het gloednieuwe Jeugd Activiteiten Centrum haar deuren op Rijstveld 4. Het Jeugd Activiteiten Centrum is er voor alle jeugd uit de gemeente Beuningen van 6 tot 23 jaar. Tijdens de opening is iedereen van 0 tot 100 jaar welkom.

Voor het openingsfeest wordt groots uitgepakt. Om 14.00 uur zal er een officieel moment zijn waarop wethouder Piet de Klein het centrum opent en komt er een act. Vervolgens is er de kans om het centrum te bezichtigen.

Ook zullen er gedurende de dag twee workshop rondes zijn; de eerste tussen 15.00 en 17.00 uur en de tweede tussen 18.00 en 20.00 uur. Workshops die je bijvoorbeeld op deze middag kunt volgen zijn: DJ, Beauty, Graffiti.

Voor de eerste 100 gasten is er tussen 17.00 en 18.30 uur een gratis frietje en snack.

Vanaf 20.00 uur barst het avondprogramma los en zullen er diverse Dj’s optreden; Benjamin Bogart, DJ Royinho en DJ Mats. De hoofd-act van de avond is DJ Tony Star, oftewel Sterretje, van het bekende tv-programma “Oh Oh Cherso”.

Er worden deze avond 20 meet & greets verloot worden met Sterretje. Hoe kun je kans maken? App je naam naar 06-22093773 en ontvang een unieke code. VOL = VOL, dus wil je ZEKER zijn dat je naar BINNEN kunt? Stuur een app-je of sms. Aanmelden is niet verplicht, maar wel aan te raden.

Voor meer informatie kan gebeld worden met bovenstaand telefoonnummer.

Reacties