Beuningse Boys JO-17 Kampioen

Het team van de Beuningse Boys JO-17 is zaterdag 6 mei kampioen geworden na een prachtige overwinning op Lienden en onverwacht verlies van de directe tegenstander Blauw Geel bij OVC.

De uitwedstrijd in Lienden startte moeizaam. Ondanks enkele mooie kansen kon geen van de partijen tot scoren komen en bedroeg de stand bij rust nog 0-0. Voor de Boys een stand die het kampioenschap zeker in gevaar kon brengen. In de tweede helft kreeg spits Daan assistentie van Pim. Dit leidde direct tot meer kansen en al snel opende Daan de score. Met een tandje erbij lukte het Pim even later de score naar 0-2 te brengen. Lienden leek nog even terug te komen, een fout in de verdediging zorgde nog voor een tegendoelpunt. Uitstekend keepen door Tim zorgde er voor dat Lienden niet dichterbij kon komen en kort voor het einde bepaalde Daan de eindscore nog met een prachtig doelpunt, 1-3!

Met nog 1 wedstrijd te gaan, uit bij DTS Ede, zijn de Boys niet meer in te halen en kunnen de voorbereidingen voor de huldiging in gang gezet worden.